Marek lewarek Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec Witam, jak w temacie wymiary około 30cmx20cm, aluminium. Nie znalazłem sygnatur . Było to gdzieś montowane na zapięcia . Kilka warstw farby ciężko stwierdzić jakiego to było pierwotnie koloru
0 Cronos Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec Coś lotniczego myślę. Lub medycznego. Jeden otwór na "przewody" ? Czarny krzyż chyba odmalowany? 1
0 Marek lewarek Napisano 20 Czerwiec Autor Napisano 20 Czerwiec (edytowane) JTak ten krzyż wygląda słabo ale pojęcia nie mam po co ktoś by tak to miał pomalować gdyby tak nie miało to wyglądac. Właśnie moje skojarzenia są z lotnictwem dlatego będę wdzięczny za wskazówki od czego to może być. Zapięcia dość charakterystyczne no i kształt. Ten otwór to nie wiem jakby na jakieś gniazdo? Edytowane 20 Czerwiec przez Marek lewarek
0 Marek lewarek Napisano 28 Czerwiec Autor Napisano 28 Czerwiec Witam, jeszcze podbije może ktoś coś skojarzy
Pytanie
Marek lewarek
Witam, jak w temacie wymiary około 30cmx20cm, aluminium. Nie znalazłem sygnatur . Było to gdzieś montowane na zapięcia . Kilka warstw farby ciężko stwierdzić jakiego to było pierwotnie koloru
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi