AndrzejMankowski Napisano 8 Styczeń Napisano 8 Styczeń Czy ktoś z Was umiałby może pomóc mi w rozpoznaniu, z jakiej gazety pochodzi ten artykuł? Wiem tylko tyle, że z roku 1979 r. i z gazety wydawanej na terenie RFN... Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki / pomoc. Pozdrawiam.
0 BF.Cieszyniok Napisano 15 Styczeń Napisano 15 Styczeń Niestety narazie nic, ale bedzie ciezko bez jakich kolwiek informacji dodatkowych odnosnie gazety. Willimowski mieszkal w Karlsruhe i z tekstu wynika raczej, ze gazeta pochodzi wlasnie z tych okolic. Musze napisac do kolegi, ktory zajmowal sie Willimowskim i nawet znalazl kilkanascie sekund filmowej tasmy z Willimowskim strzelajacym gola w archiwum zdaje sie w Argentynie. Moze jemu to cos powie. 1
0 AndrzejMankowski Napisano 15 Styczeń Autor Napisano 15 Styczeń Sprawę konsultowałem ze specem od Wilimowskiego - Mariuszem Kowollem. Powiedział mi, że znalazł skan tego artykułu na jakimś forum, ale właśnie bez oznaczenia, z jakiej gazety pochodzi...
0 BF.Cieszyniok Napisano 16 Styczeń Napisano 16 Styczeń Kolega mi wmiendzyczasie odpisal, niestety nieznal tego artykulu o Wilimowskim. Ale potwierdzil moje przypuszczenia i rowniez twierdzi, ze artykul ukazal sie gdzies w okolicach Karlsruhe lub blisko gdzies w Badenii- Wirtembergii. Jego zdaniem byl ale nie w gazecie, ale jakims magazynie lub czasopismie, na co wskazuje optyczny i graficzny charakter artykulu i trzcionki.
Pytanie
AndrzejMankowski
Czy ktoś z Was umiałby może pomóc mi w rozpoznaniu, z jakiej gazety pochodzi ten artykuł? Wiem tylko tyle, że z roku 1979 r. i z gazety wydawanej na terenie RFN... Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki / pomoc. Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi