Skocz do zawartości

Nietypowa unikalna boratynka 21 szt do weryfikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Impact nie bardzo pojmuję pytanie ?? Zbierasz monety a nie wiesz co posiadasz ??. Nie chce ci się z Googli skorzystać , książek i katalogów poczytać ??. Tak na łatwiznę idziesz ?? Ja bym się nigdy nie przyznał publicznie że jestem leniwy i głupi więc więc niech za mnie ktoś odrobi lekcje . Tyle jest forów na temat boratów i tyle już się wypowiedziano że wystarczy poszukać i poczytać .

• Tak trzymać 1

kolega to że chodze z wykrywką to nie znaczy że musze się znać na każdej monecie naparstku guziku fibuli łusce itp.

idąc twoim typem rozumowania to forum nie miałoby sensu. poza tym może komuś przyda się pomoc bo nie każdy wie co posiada w swoich zbiorach.

komentarz w stylu leniwy i glupi raczej nie stawia Cie w dobrym świetle chociaż analizując twoje poprzednie wypowiedzi na forum można zauważyć pewne zapędy narcystyczno samowychwalające.

jeśli nie masz zamiaru pomoc to nie ubliżaj... wiedze może i posiadasz ale kultury niewiele.

Bez przesady zaznaczyłem że JA bym tak nie postąpił i motywuję dlaczego . Ale jak wziąłeś na siebie i sam się do to tego poczuwasz tak jak napisałem to już nie mój problem . To twoje postrzeganie siebie. A że moniaki to największe popularesy i stron o n ich multum to najpierw czytam odrzucam co jest normą a pytam się jak widzę coś nietypowego i nie mam informacji to wtedy proszę o pomoc. Ale ty wyszedłeś że  nie chce ci się szukać bo po co , przecież są inni co zrobią za mnie robotę. Tak teraz jako narcyz odpowiem Ci że jesteś LENIEM !! i nie chce Ci się pozyskać podstawowej wiedzy . I nie zadawaj w tym stylu pytań bo poniżasz środowisko pasjonatów i ludzi z wiedzą , a jak tego nie rozumiesz to daj sobie spokój z bieganiem z wykrywarką " raczej bez legalu bo skąd masz te boraty , wg przepisów nie powinieneś ich mieć jak legalnie zbierane"