Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. 

Kolega chce zaszczepić bakcyla poszukiwania w swoim synu i umilić mu jakoś czas spędzony nad morzem. I szuka na początek jakiegoś bardzo taniego nawet chińskiego wykrywacza który będzie spełniał minimum wymagań. 

Ja sam zaczynałem na chińskim wykrywaczu za 149 zł. I o dziwo dawał radę dopóki się nie rozpadł. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć tego modelu dostępnego w internecie. 

I tu mam pytanie, czy ktoś używa jakiegoś taniego sprzętu który mógłby "polecić". Wiadomo cudów z tego nie będzie, ale właśnie o to chodzi, że ma nie być, ma się on nadawać do zabawy w piasku dla dziecka. Żeby znaleźć złotówkę czy 5. 

Osobiście polecałem mu nokte mini ale uznał że to jednak za droga rzecz. Bo nie wie czy po dwóch dniach nie rzuci tego w kąt. Więc dajmy na to 300 zł to może być Max. Wiem że sporo tego sprzętu jest na Allegro i samemu można coś wybrać ale to strzał w ciemno. 

Więc bardziej działamy tu w kategorii "zabawka" niż sprzęt specjalistyczny 

Wierzę że ktoś tu może pomóc w takiej kwestii. 

Edytowane przez Kee
Napisano (edytowane)

Niech kupi Tianxuna TX-850 To jest klon Tecnetixa G2 bardzo popularny i wyjątkowo dobry, a w terenie simplexy czy garrety bledną przy sprawnym TX-850. Tato sam się zdziwi jego możliwościami ( jesli cos wie w tym temacie) Bywają promki  dla nowych na Ali za ok 280 w promocjach Powodzenia 

Edytowane przez STROM
błąd opisu
  • 4 weeks later...