hellixx Napisano 16 Lipiec 2024 Napisano 16 Lipiec 2024 Cześć. Proszę o identyfikację pudełka. Z tego co "rozszyfrowalem" jest to opakowanie na medal bądź odznake z okazji przyłączenia Danzig do Rzeszy nadawany przez gauleitera Forstera. Moje pytanie co tam bylo. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdro
0 BF.Cieszyniok Napisano 16 Lipiec 2024 Napisano 16 Lipiec 2024 najprawdopodobniej taki medal https://www.ma-shops.de/mueller/item.php?id=35319
0 BF.Cieszyniok Napisano 16 Lipiec 2024 Napisano 16 Lipiec 2024 A z innej beczki, zapytam tak: Jezeli pudelko jest Twoje, czy moge zdjecia uzyc w celach pedagogicznych aby pokazywac je mlodziezy szkolnej podczas programow zwiedzania Gdanska?
0 hellixx Napisano 16 Lipiec 2024 Autor Napisano 16 Lipiec 2024 Dziekuje za podpowiedź. Oczywiście moje a zdjecia możesz pokazywać gdyż pudelko nie bedzie dlugo moją własnością. Pozdrawiam.
Pytanie
hellixx
Cześć.
Proszę o identyfikację pudełka.
Z tego co "rozszyfrowalem" jest to opakowanie na medal bądź odznake z okazji przyłączenia Danzig do Rzeszy nadawany przez gauleitera Forstera. Moje pytanie co tam bylo.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdro
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi