Adek12 Napisano 29 Maj 2024 Napisano 29 Maj 2024 Witam Wie ktoś coś o tym stugu? Pojazd dodany został na surving panzers 3 dni temu
Landszaft Napisano 29 Maj 2024 Napisano 29 Maj 2024 Jest tylko podane że remontowany w panzer-farm - czyli w prywatnym warsztacie Panów Kęszyckich - a jaki w remoncie % części pozyskanych w kraju to ich tajemnica handlowa , a co kto o nich i ich działalnościach sądzi to już inna kwestia.
Adek12 Napisano 30 Maj 2024 Autor Napisano 30 Maj 2024 12 hours ago, Landszaft napisał: Jest tylko podane że remontowany w panzer-farm - czyli w prywatnym warsztacie Panów Kęszyckich - a jaki w remoncie % części pozyskanych w kraju to ich tajemnica handlowa , a co kto o nich i ich działalnościach sądzi to już inna kwestia. @Landszafta może to ta sztuka? Chociaż tego nikt nie wie..
Landszaft Napisano 30 Maj 2024 Napisano 30 Maj 2024 adek podaj mi link do strony z pojazdami które zamieszczasz bo gdzieś mi sie wykasował
Adek12 Napisano 30 Maj 2024 Autor Napisano 30 Maj 2024 2 hours ago, Landszaft napisał: adek podaj mi link do strony z pojazdami które zamieszczasz bo gdzieś mi sie wykasował @Landszaft surving panzers http://the.shadock.free.fr/Surviving_Panzers.html
Rekomendowane odpowiedzi