damian. Napisano 29 Maj Share Napisano 29 Maj Proszę o identyfikację. Napisy nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 damian. Napisano 29 Maj Autor Share Napisano 29 Maj Wymiary 34x34 cm. Nie ma pokrywy zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 29 Maj Share Napisano 29 Maj Moim skromnym zdaniem znajduje się pod tym linkiem http://armesfrancaises.free.fr/Mitr Hotchkiss 14.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2mUnmkcOYGdVvmgJqvtrsniYYB4l37IFfjPoff6KrPe5pOIB9L7r0cuX4_aem_AYRZDWabbn7MrFL9gJnH19o-CCZt2SgyME9w_IV8Zr1xT5Giv23-Mt0yxwqYjhUV1onDaXHk6pvSJ2vQq_ipa1PM Daj znać czy ją namierzyłeś Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 damian. Napisano 29 Maj Autor Share Napisano 29 Maj Dzięki, to będzie ta. W środku zachowała się trójboczna korba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 29 Maj Share Napisano 29 Maj Tak też myślałem Sam ostatnio dorwałem skrzynkę do sztywnych taśm i tak naprowadził mnie kolega z innego forum na tę stronkę Pozdrawiam. Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
damian.
Proszę o identyfikację. Napisy nieczytelne.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi