Corvus Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Prośba o pomoc w rozpoznaniu. Element z motywem żołędzia. Wymiary 4,7 cm x 4 cm .Kiedy i do czego służył, jakiego większego przedmiotu był częścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Ani chybi okucie pochwy z zaczepem żabki. Niemczyzną, albo jakimś leśnym kordelasem to mi śmierdzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Corvus Napisano 27 Luty Autor Share Napisano 27 Luty 21 minutes ago, bjar_1 napisał: Ani chybi okucie pochwy z zaczepem żabki. Niemczyzną, albo jakimś leśnym kordelasem to mi śmierdzi. Dzięki wielkie za pomoc. Z otrzymanymi wskazówkami w necie znalazłem bardzo podobny do elementu który posiadam. Kordelas myśliwski lub Hirschfänger, używany przez urzędników Niemieckiego Związku Łowieckiego Deutsche Jägerschaft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Ma się nosa ;) To będzie to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Corvus
Prośba o pomoc w rozpoznaniu. Element z motywem żołędzia. Wymiary 4,7 cm x 4 cm .Kiedy i do czego służył, jakiego większego przedmiotu był częścią?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi