Corvus Napisano 27 Luty 2024 Napisano 27 Luty 2024 Prośba o pomoc w rozpoznaniu. Element z motywem żołędzia. Wymiary 4,7 cm x 4 cm .Kiedy i do czego służył, jakiego większego przedmiotu był częścią? Cytuj
0 bjar_1 Napisano 27 Luty 2024 Napisano 27 Luty 2024 Ani chybi okucie pochwy z zaczepem żabki. Niemczyzną, albo jakimś leśnym kordelasem to mi śmierdzi. 1 Cytuj
0 Corvus Napisano 27 Luty 2024 Autor Napisano 27 Luty 2024 21 minutes ago, bjar_1 napisał: Ani chybi okucie pochwy z zaczepem żabki. Niemczyzną, albo jakimś leśnym kordelasem to mi śmierdzi. Dzięki wielkie za pomoc. Z otrzymanymi wskazówkami w necie znalazłem bardzo podobny do elementu który posiadam. Kordelas myśliwski lub Hirschfänger, używany przez urzędników Niemieckiego Związku Łowieckiego Deutsche Jägerschaft. Cytuj
Pytanie
Corvus
Prośba o pomoc w rozpoznaniu. Element z motywem żołędzia. Wymiary 4,7 cm x 4 cm .Kiedy i do czego służył, jakiego większego przedmiotu był częścią?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi