ra_v Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Jak zwykle zawracam głowę w temacie. Sam nie mogę nic dopasować. Licze, że niezawodny Kolega Adamus73 zerknie i mnie oświeci Punce na dużym srebrnym kuflu. Być może kierunek skandynawski. Jaki kraj, okres czy mistrz ? Dzięki za każde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Nic te znaki mi nie mówia, czy to nie cyna srebrzona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ra_v Napisano 20 Styczeń Autor Share Napisano 20 Styczeń Niestety mam tylko zdjęcie przedmiotu. Wystawione jako srebro. Ale nic nie pasuje do tych punc. Rzeczywiście pooglądałem stare sygnowania cynowych wyrobów i są podobne. Dziękuję bardzo za info i poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ra_v
Jak zwykle zawracam głowę w temacie. Sam nie mogę nic dopasować.
Licze, że niezawodny Kolega Adamus73 zerknie i mnie oświeci
Punce na dużym srebrnym kuflu. Być może kierunek skandynawski.
Jaki kraj, okres czy mistrz ?
Dzięki za każde info.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi