ra_v Napisano 22 Grudzień 2023 Share Napisano 22 Grudzień 2023 Może Ktoś będzie mi w stanie pomóc. Punce na przedmiocie, który datował bym ze względu na zdobienia na lata 1920-1930, Rosja Ale sam przedmiot może być starszy. Może ktoś mnie poprawi? Gdzie powstał i znak złotnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 22 Grudzień 2023 Share Napisano 22 Grudzień 2023 Przedmiot ocechowany w Moskwie, w latach 1927-1954, srebro 875, ZSRR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ra_v Napisano 22 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2023 O dziękuję niezawodnemu jak zwykle Koledze za super szybką identyfikacje. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ra_v
Może Ktoś będzie mi w stanie pomóc.
Punce na przedmiocie, który datował bym ze względu na zdobienia na lata 1920-1930, Rosja
Ale sam przedmiot może być starszy.
Może ktoś mnie poprawi? Gdzie powstał i znak złotnika?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi