Matias189 Napisano 13 Listopad 2023 Napisano 13 Listopad 2023 Cześć Natrafiłem na następujący problem. Wysłałem do mojego Nadleśnictwa wniosek z prośbą na udostępnienie konkretnych działek leśnych do poszukiwań. Po terminie dostałem odpowiedź,że ograniczają mi obszar do trzech małych działek leśnych, bo uwaga " inna osoba ma już wydaną zgodę" na tamte inne działki leśne. Czy to jakaś ogólna zasada ? Można sobie " zarezerwować cały wielohektarowych las na poszukiwania? Nigdy się z tym nie spotkałem. Natrafił ktoś z was na podobny problem ? Cytuj
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2023 Napisano 13 Listopad 2023 Pewnie jakiś leśnik sam kopie i nie chce konkurencji na swoim terenie. Na forum PS różne takie problemy ludziom rozwiązują - pisz bezpośrednio do PZE i naświetl problem. 1 Cytuj
Matias189 Napisano 15 Listopad 2023 Autor Napisano 15 Listopad 2023 (edytowane) Też tak myślę. Odpowiedź na moje pismo dostałem dawno po terminie pustym mailem. Gdy zapytałem o załącznik z pozwoleniem zadałem również pytanie o podstawę takiej decyzji. Niestety pytanie zostało zignorowane. Spróbuję poradzić się PZE. Dzięki Edytowane 15 Listopad 2023 przez Matias189 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi