izabelak Napisano 29 Lipiec 2023 Share Napisano 29 Lipiec 2023 Witam, mam prośbę o identyfikacje znaku warsztatowego złotnika na cukiernicy klasycznej,srebro 950 z XIX wieku wykonanej we Francji. Próbowałam znaleźć odpowiedź ale z marnym wynikiem, stąd pytanie.. wygląda ona tak B (znak kielicha) N..niestety nie znalazłam zdjęcia na necie żeby dołączyć Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dennis Napisano 29 Lipiec 2023 Share Napisano 29 Lipiec 2023 A kto ma cukiernicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 29 Lipiec 2023 Share Napisano 29 Lipiec 2023 a fotka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelak Napisano 29 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2023 Zdjęcia poniżej, w końcu się udało wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelak Napisano 29 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2023 Ach i znak jest w rombie B kielich N.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi