Kazik.S Napisano 11 Lipiec 2023 Share Napisano 11 Lipiec 2023 Co to za punce? Na małym talerzyku. Nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 11 Lipiec 2023 Share Napisano 11 Lipiec 2023 Srebro 915, Hiszpania po roku 1934. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 11 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2023 Bardzo dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 SLAW 100 Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 Wykorzystujac starego posta. Czy mogę prosic o pomoc w rozwiązaniu zagadki , co to za punca . Jest ona na orzełku . Imiennik S.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 Austro-Węgry, srebro 750, ocechowane w Krakowie (lata 1872-1920) złotnik- Stanisław Koszyczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 SLAW 100 Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 Dzięki serdeczne za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kazik.S
Co to za punce? Na małym talerzyku. Nigdzie nie mogę znaleźć.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi