AKMS Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 America's Army została stworzona przez US Army jako swoista reklama wojska. Realizm jak na grę jest porażajacy! I z wersji na wersję jest jeszcze lepiej. Wg. mnie jest to najlepsze strzelanka wszechczasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 jestes w jakimś klanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Nie. Za mały pikuś jestem (25H) a poza tym niemiałbym czasu na obowiązkowe treningi. Walczę sobie rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 kilka razy mnie z serverów wyżucili bo sądzili że jestem hackerem,ale gram tak często że mój nick znają w świecie i niektórzy mnie bronili:) ,raz zacząłem ostro jechać po kolesiu aż w końcu się okazało że to jest dziewczyna służąca w armii amerykańskiej i zakazała mi się zwracać jak do mężczyzny bo w przeciwnym razie dostane bana na jej serverze :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.