heralekk Napisano 17 Kwiecień 2023 Share Napisano 17 Kwiecień 2023 Witam, dostałem medal z 1935r i chcę się zapytać czy jest on autentyczny, bo myślę że tak, ale jednak wolę zapytać eksperta, ponieważ nie znalazłem takiego samego na Internecie. Czy jest tak rzadki, dlatego nigdzie go nie znalazłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 17 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 20 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2023 nikt nic nie wie na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dennis Napisano 20 Kwiecień 2023 Share Napisano 20 Kwiecień 2023 Była sobie pewnego razu w Grudziądzu SPRK. S - Szkoła P - Podchorążych R - Rezerwy K - Kawalerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi