celinanorek Napisano 3 Kwiecień 2023 Share Napisano 3 Kwiecień 2023 Witam czy jest ktoś w stanie mi pomóc w identyfikacji tej siekiery. Znalazłem ją sprzątając dom po dziadku. Wygląda na starą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 3 Kwiecień 2023 Share Napisano 3 Kwiecień 2023 7. Zdjęcia należy wgrać na serwer Odkrywcy a więc bezpośrednio na forum, linki do zdjęć na zewnętrznych serwerach będą usuwane (forum obsługuje pliki w formacie .jpg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 celinanorek Napisano 4 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 beny Napisano 18 Grudzień 2023 Share Napisano 18 Grudzień 2023 To niemiecki producent, niestety juz nie pamietam jaki , na grupie na Facebook "siekierkowy swiat" pewno ktos by wiedzial. Piersze skojarzenie miale Krumpholtz ale jednak nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
celinanorek
Witam czy jest ktoś w stanie mi pomóc w identyfikacji tej siekiery. Znalazłem ją sprzątając dom po dziadku. Wygląda na starą.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi