fuks_ag Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Zauważyłem na allegro nowy wykrywacz od MInelaba X-TERRA PRO. https://www.minelab.com/metal-detectors/x-terra-pro troche podobny do bardzo drogiego Equinoxa, od którego zresztą pasuje pokrowiec na panel .Wodoszczelny na 5m ,cekwa 12cali DD, czestotliwosci pracy 5, 10, 15kHz a na plażę 8kHz , teleskopowo składana sztyca , waga 1300gram, zasilanie Li -ion etc. Troszkę mi ni epasuje magnetyczny uchwyt do ladowania, bo używam czegoś podobnego w telefonach i po niedługim czasie sa problemy z ułamanymi pinami . Cena na alle 1579pln i kupiło juz kilkanaście osób, czy ktoś z was mzoe podzielić się pierwszymi doświadczeniami z tym wykrywaczem?
woojas25 Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 mam ,wczesniej mialem questa 10 z cewka turbo blade , ta w x terra jest duza 32x24 cm , jest na pewno cięzszy niż quest, głębszy dokladniejszy , nie wiem jak dlugo czyma bateria , mialem 2 wypady po 2 h i jest full , chodzilem po polu max przechodzonym questem , i wyciqagnol jeszcze kilka fajnych fantow
TomiZitto Posted January 31 Posted January 31 Czy opłaca mi się zamienić z 505 nowa z Terre pro Elite czy tylko dokupić cewkę 18,khz
Recommended Posts