lysy452 Napisano 26 Marzec 2023 Autor Napisano 26 Marzec 2023 Uszko jest ruchome i nie wygląda to na domową przeróbkę Cytuj
lysy452 Napisano 26 Marzec 2023 Autor Napisano 26 Marzec 2023 Ktoś się spotkał z tego typu mocowaniem guzików pruskich? Cytuj
lysy452 Napisano 4 Kwiecień 2023 Autor Napisano 4 Kwiecień 2023 Nikt wcześniej nie spotkał się z takim mocowaniem guzika? Taka rzadkość,czy to taki populars że szkoda się rozpisywać:-; Cytuj
karpik Napisano 4 Kwiecień 2023 Napisano 4 Kwiecień 2023 Wydłużone uszko, żeby przeszło przez stalową "podkładkę". Stąd rdza. Sztuka okopowa lub cywilne wykorzystanie w jakimś gadżecie. Cytuj
lysy452 Napisano 5 Kwiecień 2023 Autor Napisano 5 Kwiecień 2023 Nie wiem o jaką podkładkę ci chodzi...? Rdza na guziku jest ponieważ jest zaprasowany metalowym wykończeniem Zaś sam element uszka wraz z mocowaniem jest wykonany precyzyjnie Tyle zachodu by wykorzystać go przy tzw gadżecie? Cytuj
karpik Napisano 5 Kwiecień 2023 Napisano 5 Kwiecień 2023 23 minuty temu, lysy452 napisał: Nie wiem o jaką podkładkę ci chodzi...? Rdza na guziku jest ponieważ jest zaprasowany metalowym wykończeniem Zaś sam element uszka wraz z mocowaniem jest wykonany precyzyjnie Tyle zachodu by wykorzystać go przy tzw gadżecie? A jaką to ma średnicę? Myślałem, że to duży rangowy, a tych nie widziałem dwuwarstwowych i może faktycznie poniosła mnie fantazja Szukałeś w buttonarium? Cytuj
lysy452 Napisano 7 Kwiecień 2023 Autor Napisano 7 Kwiecień 2023 https://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/6768 Jedyny który ma podobne uszko Średnica mojego guzika to około 25mm Cytuj
lysy452 Napisano 24 Kwiecień 2023 Autor Napisano 24 Kwiecień 2023 Serio nikt się nie spotkał z taki mocowaniem guzików? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi