ra_v Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Może ktoś będzie w stanie rozpoznać. Nic nie mogę dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 adamus73 Napisano 1 Luty 2023 Share Napisano 1 Luty 2023 Być może to wyrób z któregoś z krajów skandynawskich, niestety w dostępnej mi literaturze nie znalazłem potwierdzenia. Można sprawdzić na spektrometrze, zawartość Ag powinna być nie mniejsza niż 750, poza tym skład powinien znacząco różnić się od współczesnych wyrobów (przed rokiem 1957, do pozyskiwania miedzi stosowano hutnictwo suche) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Proszę zrobić wyrazne zdjęcie ostatniego znaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ra_v Napisano 1 Luty 2023 Autor Share Napisano 1 Luty 2023 Już się poprawiam. Przedmiot to cukiernica skrzynkowa stylizowana na stary Wrocław. Ale nie jestem przekonany co do oryginalności i punc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ra_v Napisano 3 Luty 2023 Autor Share Napisano 3 Luty 2023 Dzięki wielkie za poświęcony czas. Ja się poddałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ra_v
Może ktoś będzie w stanie rozpoznać. Nic nie mogę dopasować.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi