Sylvia Napisano 18 Styczeń 2023 Share Napisano 18 Styczeń 2023 Szukam pomocy oraz informacji jak odszukać pradziadka w Niemczech, ktory z pochodzenia byl Niemcem oraz jego rodzinę ,moja ciocie,ktora wiem,ze zyje w Niemczech tam tez sie urodziła z jej bratem potrzebuję informacji do obywatelstwa tzw.pochodzenia w linii mojego taty jego matka,moja babcia była pochodzenia niemieckiego ,potrzebuję odnaleźć mojego pradziadka czyli ojca mojej babci ,która już nie żyje. Mam tylko imię i nazwisko,Akt urodzenia babci.Czy ktoś może wie na forum gdzie powinnam szukać, kogo prosić o pomoc ,czy do jakiej organizacji się zwrócić.Cookolwiek by móc dotrzeć do mojego pradziadka, daty urodzenia,miejsca urodzenia, gdzie żył,gdzie został pochowany w Niemczech itd.Za wszelkie informacje ,wskazówki będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 18 Styczeń 2023 Share Napisano 18 Styczeń 2023 Najszybciej pomogą tutaj https://genealodzy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylvia Napisano 18 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2023 Tu już szukałam niestety bezskuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi