bogdan76 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Nie wiem czy było. 19-latek nielegalnie wyszukiwał i kolekcjonował zabytki. Policjanci znaleźli amunicję i monety https://nowiny24.pl/19latek-nielegalnie-wyszukiwal-i-kolekcjonowal-zabytki-policjanci-znalezli-amunicje-i-monety-zdjecia/ar/c1-17132417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 By się zajął narkotykami, albo alkoholem, a nie wykrywaczami i historią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Też o tym pomyślałem. Chłopak załapał bakcyla i poświęca czas na coś co w przyszłości mogłoby zaowocować np.:prywatnym muzeum. Ale jak widać bezpieczniej przywieźć od sąsiadów granatnik niż znaleźć samemu łuskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Na razie to niech oni mu udowodnią, że to sam znalazł bez tych śmiesznych papierków. Inna sprawa amunicja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Ale pewnie wykrywacz sprzeda, książki wyrzuci i zakończy sie pasja. A ja swoim uczniom mowię, że historia jest ciekawa. Ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Więc potencjalnie robisz z młodzieży kryminalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Kto by pomyślał To forum to siedlisko potencjalnych kryminalistów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi