Szymon123456 Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 Witam. Czy mozna okreslic kiedy zostal wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 Kukri to popularna pamiątka z Nepalu. Egzemplarz z równym powodzeniem może 100 miesięcy jak i lat. Na 100 lat jednak mała szansa, masowa produkcja ruszyła wraz z wzrostem dostępności piór resorów z których są w większości produkowane. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 Witam! Tak jak Modi pisze. Z tego co wiem , to stare , oryginalne kukri rękojeści miały wykonane z kości bawołu. No i nie spotkałem tego typu zdobień. Dla mnie to raczej wyrób dla turystów. Ale na szczęście mamy na forum GURU od takich przedmiotów. Wiem , że jeżeli żyje to na pewno się odezwie. Pozdrawiam! Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szymon123456
Witam.
Czy mozna okreslic kiedy zostal wykonany?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi