Szymonjhsjasbdhs Napisano 5 Grudzień 2022 Napisano 5 Grudzień 2022 Witam, posiadam quest X10 pro już od chyba roku, poznałem ten sprzęt całkowicie, oprócz 1 funkcji treshold. Jest to jakiś sygnał wiadacy, lecz co on daje, oprócz jednostajnego dźwięku? Mam go wyciszonego na max czyli -9, może powinienem go podwyższyć? Ogólnie kiedy to coś włączać, i co to daje ?
karpik Napisano 5 Grudzień 2022 Napisano 5 Grudzień 2022 10 minut temu, Szymonjhsjasbdhs napisał: Witam, posiadam quest X10 pro już od chyba roku, poznałem ten sprzęt całkowicie, oprócz 1 funkcji treshold. Jest to jakiś sygnał wiadacy, lecz co on daje, oprócz jednostajnego dźwięku? Mam go wyciszonego na max czyli -9, może powinienem go podwyższyć? Ogólnie kiedy to coś włączać, i co to daje ? Zawsze miałem ustawiony cicho, ale słyszalnie. Co mi dawał? Przy ustawionej dyskryminacji słyszysz, że "coś" zdyskryminował- przerwany sygnał wiodący. Przydawał mi się w miejscach "bogatych", z sygnałami na granicy zasięgu. Wielokrotnie dokładniejsze sprawdzenie zdyskryminowanych sygnałów dawało dobry kolorek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.