Kopi Posted April 16, 2004 Author Share Posted April 16, 2004 Witam.Mam pytanie: czy ktoś próbował już uzyskać pozwolenie na elsplorację (choćby jednorazowe)? PozdrawiamKopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ms Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 zapomnij, podejrzewam ze nadal zreszta nie ma rozporzadzen do ustawy, uchwal do nowelizacji, podpisu prezydenta wszyztkich Polaków i blogoslawienstwa biskupa z namaszczeniem lokalnego przedstawciela wladzy gminnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geddon Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 z tym pozwoleniem to tak jak z tą babcią co chciała zalegalizować swoją bimbrownię :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Nawet na zejście do wraku trzeba mieć pozwolenie. Nie mówie oczywiscie tylko o wrakach, które maja jakiś tam szczególny status. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadee Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Kopi zamiast przejmować się denną ustawo bierz wykrywke i na łowy .......... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopi Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 Witam.He, he cały czas łowię". :) Mam jednak miejscówkę gdzie nie można się wcale poruszać bez zezwolenia nie mówiąc już o kopaniu. Myślałem, że można takowe skądś wykombinować ale może za 15 lat...PozdrawiamKopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sim30 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ja kombinuje z zezwoleniem przez adwokata i odezwe się jak coś wskuram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.