Kopi Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 Witam.Mam pytanie: czy ktoś próbował już uzyskać pozwolenie na elsplorację (choćby jednorazowe)? PozdrawiamKopi
ms Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 zapomnij, podejrzewam ze nadal zreszta nie ma rozporzadzen do ustawy, uchwal do nowelizacji, podpisu prezydenta wszyztkich Polaków i blogoslawienstwa biskupa z namaszczeniem lokalnego przedstawciela wladzy gminnej.
geddon Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 z tym pozwoleniem to tak jak z tą babcią co chciała zalegalizować swoją bimbrownię :):)
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Nawet na zejście do wraku trzeba mieć pozwolenie. Nie mówie oczywiscie tylko o wrakach, które maja jakiś tam szczególny status.
shadee Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Kopi zamiast przejmować się denną ustawo bierz wykrywke i na łowy .......... :-)
Kopi Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Witam.He, he cały czas łowię". :) Mam jednak miejscówkę gdzie nie można się wcale poruszać bez zezwolenia nie mówiąc już o kopaniu. Myślałem, że można takowe skądś wykombinować ale może za 15 lat...PozdrawiamKopi
sim30 Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Ja kombinuje z zezwoleniem przez adwokata i odezwe się jak coś wskuram.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.