canabis.dw Napisano 6 Wrzesień 2022 Napisano 6 Wrzesień 2022 W jaki sposób można wyczyścić i zakonserwować głownie szpady. Nie miałem jeszcze do czynienia z trawioną głownią i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać Cytuj
canabis.dw Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Napisano 12 Wrzesień 2022 (edytowane) Dzieki za odp. Problem polega na tym, ze miejscami korozja jest głęboka i trzeba ja usunąc Edytowane 12 Wrzesień 2022 przez canabis.dw Cytuj
Cyrograf15 Napisano 12 Wrzesień 2022 Napisano 12 Wrzesień 2022 W miejscach z głęboką korozją trawień nie widzę. Za miast szmatki to włóknina, za miast Balistolu WD 40 ale nie koniecznie. Wojtek Cytuj
canabis.dw Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Napisano 12 Wrzesień 2022 czyli radzisz działać punktowo, włókniną do czystego metalu, a potem czym zabezpieczyć? Cytuj
Cyrograf15 Napisano 13 Wrzesień 2022 Napisano 13 Wrzesień 2022 Balistol zostawia powłokę ochronną, zasycha. Łatwy do zmycia benzyną. Wojtek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi