possessed Napisano 15 Maj 2022 Napisano 15 Maj 2022 Cześć, Orientuje się ktoś może co to jest za wykrywacz? Szukałem w google, ale ciężko coś znaleźć. Kupiłem kiedyś na Holenderskiej aukcji z innymi rzeczami i tak sobie leży u mnie od kilku lat. Robię małe porządki i będę chciał to wystawić na jakieś allegro, ale wcześniej warto by było jakbym wiedział, co to jest i ile może być orientacyjnie warte :D W zasadzie to posiadam to w 3 walizkach transportowych (chyba to są 2 zestawy). Cytuj
_oderstellung_ Napisano 18 Maj 2022 Napisano 18 Maj 2022 produkt firmy sewerin, która współcześnie zajmuje się produkcją wykrywaczy różnych rzeczy, np. lokalizatorami przewodów, rur, wykrywaczami nieszczelności w układach gazowych, oraz urządzeń metalowych w gruncie. Nie mogę odnaleźć tego konkretnego modelu, bo jest widocznie dość stary, ale na 99% nie jest to nic podobnego do garreta kanarka, a raczej specjalistyczny sprzęt na budowę albo dla obsługi technicznej. Cytuj
bjar_1 Napisano 18 Maj 2022 Napisano 18 Maj 2022 Takie wykrywacze to nie są tanie rzeczy. Podobny sprzedałem za 4000 E parę lat temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi