Szymonjhsjasbdhs Napisano 29 Marzec 2022 Share Napisano 29 Marzec 2022 (edytowane) Witam mam tutaj taka łuskę z 27 roku, co to i z jakiego karabinu pochodzi? Mi to wygląda na mauser Edit: czy jest to rzadkie? Edytowane 29 Marzec 2022 przez Szymonjhsjasbdhs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sturmpanzer73 Napisano 30 Marzec 2022 Share Napisano 30 Marzec 2022 (edytowane) wygląda na austriackiego Mausera, monogram GR-producent Georg Roth Wiedeń Austria sierpień 1927 Edytowane 30 Marzec 2022 przez sturmpanzer73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Marzec 2022 Share Napisano 30 Marzec 2022 Jiri Roth, Bratysława. A więc czechosłowackiej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sturmpanzer73 Napisano 30 Marzec 2022 Share Napisano 30 Marzec 2022 bjar chylę czoła i wywijam kapeluszem, masz rację. Stary już jestem i wzrok nie ten i pewnie jeszcze alzheimer :))) pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szymonjhsjasbdhs
Witam mam tutaj taka łuskę z 27 roku, co to i z jakiego karabinu pochodzi?
Mi to wygląda na mauser
Edit: czy jest to rzadkie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi