Uzytkownik00 Napisano 20 Marzec 2022 Share Napisano 20 Marzec 2022 Dzień dobry. To mój pierwszy post. Za ewentualne błędy co do działu/lokalizacji tematu przepraszam. Czy ktoś spotkał się z taką 'przypinką'? Coś w rodzaju guzika który możemy zakotwiczyć w dowolnym miejscu munduru(?). Proszę o podzielenie się wiedzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Marzec 2022 Share Napisano 20 Marzec 2022 A te szpilki zaostrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzytkownik00 Napisano 20 Marzec 2022 Autor Share Napisano 20 Marzec 2022 3 minutes ago, Tyr napisał: A te szpilki zaostrzne? Tak, po powiększeniu zdjęcia jest nawet ujęte jak się zawężają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Marzec 2022 Share Napisano 20 Marzec 2022 Przyjrzałem się i są ostre. W takim razie prawdopodobnie jest to mocowanie szelek. Szpilki wpinało się w materiał spodni zamykało w te zaczepy i zapinało szelki na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzytkownik00 Napisano 20 Marzec 2022 Autor Share Napisano 20 Marzec 2022 A czy wiadomym jest z jakiego okresu pochodzi takie rozwiązanie? Przyznam że szukałem tych tagów wybitych na przedmiocie i poza znanym dość 'D.R PATENT' który tyczy wielu branż, nie znalazłem tego numeru i ogólnie przedmiotu. To militarny temat? Pierwsza? druga wojna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi