Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Share Napisano 12 Luty 2022 Witam potrzebuje informacji na temat tego guzika średnica ok19 mm. najbardziej interesuje mnie z jakiego okresu historii pochodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Oczywiście każda informacja będzie przydatna. Nie jestem znawca guzików a te z księstwa i z królestwa wyglądają podobnie Chyba że to jeszcze inny okres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carolus Napisano 12 Luty 2022 Share Napisano 12 Luty 2022 Królestwo Kongresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Dzięki carolus a coś więcej o nim mi jesteś w stanie powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carolus Napisano 12 Luty 2022 Share Napisano 12 Luty 2022 (edytowane) Guziki epoki Księstwa a epoki Królestwa różniły się sygnaturami na odwrocie. U Ciebie napisy są zatarte ale i sama fotografia strony z uszkiem jest nieostra aby, przyznaję, jednoznacznie rozsądzić. Ale są i pewne drobiazgi sugerujące. Masz lupę? Lub (podobno istnieje) apka lupa dla telefonu. Obejrzyj uważnie tę stronę może coś samodzielnie odcyfrujesz. Ale i dobre zdjęcie pomoże (tryb makro samego guzika bez stołu). Zwróć np. uwagę na godz. 12. Co tam widać? Edytowane 12 Luty 2022 przez Carolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Właśnie o to chodzi że na tyle nic nie widać... Brudne, zgnite a nie chce go chemia żadna katować żeby nie zniszczyć bo przodzik rewelacja stan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Z tyłu nie widać nic... Nawet zarysu sygnatury żadnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Za raz dam lepsze zdj tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Luty 2022 Share Napisano 12 Luty 2022 Leginy Polskie 1914-1918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Witam. A te legionowe nie były bez kropki nad 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwoj Napisano 12 Luty 2022 Autor Share Napisano 12 Luty 2022 Ten jest legionów i nie ma kropki, kształt cyfry niby się zgadza ale ten jest zaokrąglony a mój płaski, no i ta kropka nie pasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi