endrju241 Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Witam. Dostałem od znajomego trzy takie celty,dwie to chyba m34 a trzecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 endrju241 Napisano 22 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 endrju241 Napisano 22 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Mam podobne francuskie (z lat50-tych/60-tych ale z tego co pamiętam tam oczka były z alu lub innego podobnego materiału (guziki były i przyszywane i nitowane). Może to jakaś wcześniejsza jej wersja. Szukaj może w tyk kierunku? Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 A tak teraz zauważyłem, że ta w splinterze też ma obszycia skórzane? Daj fotkę jej w całości. Może to te same wzory tylko w różnych kamo. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
endrju241
Witam. Dostałem od znajomego trzy takie celty,dwie to chyba m34 a trzecia?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi