ratel500 Napisano 9 Styczeń 2022 Share Napisano 9 Styczeń 2022 dzień dobry spędziłem sporo czasu nad identyfikacją i nic! gapa o wymiarach 8,5 x 2,8 cm wytłoczka z blachy miedzianej z tyłu sygnatura chyba -GEB GESCH Proszę o informację na temat przeznaczenia przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 M164U2 Napisano 11 Styczeń 2022 Share Napisano 11 Styczeń 2022 Jakaś tania wersja Deutscher Luftsportverband? Tylko śmigła brak... nic innego mi nie przychodzi do głowy... Albo jakaś stewardessa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Slajmi130 Napisano 12 Styczeń 2022 Share Napisano 12 Styczeń 2022 Rzeczywiście trudne do rozwiązania, bardzo podobne do Tatigkeitsabzechen Militarluftfahrzeugfuhrer z Bundeswehry Może ma to ze sobą jakiś związek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ratel500 Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2022 Na zdjęciu po powiększeniu widać że wytłoczka jest bardzo solidnie zrobiona, no i blacha jest bardzo twarda- sprężysta postaram się oczyścić sygnaturę z tyłu, może to kogoś naprowadzi na właściwy trop trop ? dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ratel500 Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2022 No i dodatkowe odkrycia - po oczyszczeniu z tyłu napis GEB.GESCH no i blacha okazała się nierdzewką pomiedziowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ratel500
dzień dobry spędziłem sporo czasu nad identyfikacją i nic!
gapa o wymiarach 8,5 x 2,8 cm wytłoczka z blachy miedzianej
z tyłu sygnatura chyba -GEB GESCH
Proszę o informację na temat przeznaczenia przedmiotu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi