ratel500 Napisano 9 Styczeń 2022 Napisano 9 Styczeń 2022 dzień dobry spędziłem sporo czasu nad identyfikacją i nic! gapa o wymiarach 8,5 x 2,8 cm wytłoczka z blachy miedzianej z tyłu sygnatura chyba -GEB GESCH Proszę o informację na temat przeznaczenia przedmiotu. Cytuj
0 M164U2 Napisano 11 Styczeń 2022 Napisano 11 Styczeń 2022 Jakaś tania wersja Deutscher Luftsportverband? Tylko śmigła brak... nic innego mi nie przychodzi do głowy... Albo jakaś stewardessa??? Cytuj
0 Slajmi130 Napisano 12 Styczeń 2022 Napisano 12 Styczeń 2022 Rzeczywiście trudne do rozwiązania, bardzo podobne do Tatigkeitsabzechen Militarluftfahrzeugfuhrer z Bundeswehry Może ma to ze sobą jakiś związek.... Cytuj
0 ratel500 Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Napisano 12 Styczeń 2022 Na zdjęciu po powiększeniu widać że wytłoczka jest bardzo solidnie zrobiona, no i blacha jest bardzo twarda- sprężysta postaram się oczyścić sygnaturę z tyłu, może to kogoś naprowadzi na właściwy trop trop ? dzięki za zainteresowanie Cytuj
0 ratel500 Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Napisano 12 Styczeń 2022 No i dodatkowe odkrycia - po oczyszczeniu z tyłu napis GEB.GESCH no i blacha okazała się nierdzewką pomiedziowaną Cytuj
Pytanie
ratel500
dzień dobry spędziłem sporo czasu nad identyfikacją i nic!
gapa o wymiarach 8,5 x 2,8 cm wytłoczka z blachy miedzianej
z tyłu sygnatura chyba -GEB GESCH
Proszę o informację na temat przeznaczenia przedmiotu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi