dachief Napisano 13 Grudzień 2021 Napisano 13 Grudzień 2021 Czołem ! Poproszę o id tego kółeczka. To są jedyne zdjęcia jakie posiadam ponieważ kopanie było legalne i monetę oddałem organizatorom. Od wczoraj szukam wśród dirhemow itp ale nic nie znalazłem a niewiadomo gdzie skończy "karierę" mój pierwszy taki traf w życiu. Pozdrawiam i dzięki
Landszaft Napisano 13 Grudzień 2021 Napisano 13 Grudzień 2021 wystarczy że napiszesz dirhemy sasanidzi i masz tego od groma przeglądaj po grafice. https://www.nbportal.pl/wiedza/numizmatyka/historia-monet/sredniowiecze/swiat-dirhemy-arabskie
Landszaft Napisano 13 Grudzień 2021 Napisano 13 Grudzień 2021 A twój dirhem to buwajhidzi . i tak napisz Dirhem buwajhidzi i tam go masz
Landszaft Napisano 14 Grudzień 2021 Napisano 14 Grudzień 2021 bo sie wchodzi na strony typowo monetarne , monet arabskich a te sa najczęściej albo anglojęzyczne albo Rosyjskie . na polskim necie nie ma co szukać . Najlepiej szukaj pisząc po angielsku albo przestaw "klawiert" na Bukwy i pisz po rosyjsku . Pamiętaj polski język to gęsi język a nie ludzki i świat nie pisze stron w gęsich językach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.