dachief Napisano 13 Grudzień 2021 Share Napisano 13 Grudzień 2021 Czołem ! Poproszę o id tego kółeczka. To są jedyne zdjęcia jakie posiadam ponieważ kopanie było legalne i monetę oddałem organizatorom. Od wczoraj szukam wśród dirhemow itp ale nic nie znalazłem a niewiadomo gdzie skończy "karierę" mój pierwszy taki traf w życiu. Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 13 Grudzień 2021 Share Napisano 13 Grudzień 2021 wystarczy że napiszesz dirhemy sasanidzi i masz tego od groma przeglądaj po grafice. https://www.nbportal.pl/wiedza/numizmatyka/historia-monet/sredniowiecze/swiat-dirhemy-arabskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 13 Grudzień 2021 Share Napisano 13 Grudzień 2021 A twój dirhem to buwajhidzi . i tak napisz Dirhem buwajhidzi i tam go masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dachief Napisano 13 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2021 Jakoś nie mogę znaleźć tam mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 bo sie wchodzi na strony typowo monetarne , monet arabskich a te sa najczęściej albo anglojęzyczne albo Rosyjskie . na polskim necie nie ma co szukać . Najlepiej szukaj pisząc po angielsku albo przestaw "klawiert" na Bukwy i pisz po rosyjsku . Pamiętaj polski język to gęsi język a nie ludzki i świat nie pisze stron w gęsich językach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi