Krzychu123K Napisano 11 Grudzień 2021 Share Napisano 11 Grudzień 2021 Witam, Nie mogę nic znaleźć, może wy wiecie?. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 11 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2021 Drodzy koledzy' może jakaś propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 11 Grudzień 2021 Share Napisano 11 Grudzień 2021 Ok, moja propozycja jest następująca: 1. Obejrzyj najpierw uważnie swoje fotografie, 2. Ja tam widzę dużo tła i jakiś nieostry pieprzyk w środku, 3. Obejrzyj inne tematy identyfikacji i zobacz sposób prezentacji obiektu (foty, opis oraz wymiary etc.), 4. Dokonaj analizy porównawczej ze swoim tematem i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 11 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi