Zbig7771 Napisano 6 Grudzień 2021 Share Napisano 6 Grudzień 2021 Wydałem książkę na podstawie listów żołnierzy wehrmachtu . Teraz chciałbym na podstawie tej książki nakręcić film dokumentalny ale nie jestem w tym temacie fachowcem ( na wydawnictwie się nie znałem ale podołałem mam nadzieje że tu nie polegnę ). Jeśli ktoś posiada doświadczenie lub wiedzę na temat kręcenia filmu był bym wdzięczny za podzielenie się informacją . Może ktoś chciałby się zaangażować w pomoc przy produkcji filmu zapraszam do kontaktu . Będę potrzebował fachowców reżysera , operatora , historyka , lektora i pewnie jeszcze kilka osób , za polecenie takiej osoby z góry dziękuje. Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 28 Grudzień 2021 Share Napisano 28 Grudzień 2021 po co dublujesz tematy ?? raz o tym pisałeś i nie było odzewu . Jak myślisz że kilkakrotnie zdublujesz temat to będzie większa frekwencja ???. Dostałeś już odpowiedź a że Cię nie satysfakcjonuje to wal po telewizjach z pytaniami ,tu nie szkoła filmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi