Zbig7771 Napisano 6 Grudzień 2021 Napisano 6 Grudzień 2021 Wydałem książkę na podstawie listów żołnierzy wehrmachtu . Teraz chciałbym na podstawie tej książki nakręcić film dokumentalny ale nie jestem w tym temacie fachowcem ( na wydawnictwie się nie znałem ale podołałem mam nadzieje że tu nie polegnę ). Jeśli ktoś posiada doświadczenie lub wiedzę na temat kręcenia filmu był bym wdzięczny za podzielenie się informacją . Może ktoś chciałby się zaangażować w pomoc przy produkcji filmu zapraszam do kontaktu . Będę potrzebował fachowców reżysera , operatora , historyka , lektora i pewnie jeszcze kilka osób , za polecenie takiej osoby z góry dziękuje. Pozdrawiam Zbigniew
Landszaft Napisano 28 Grudzień 2021 Napisano 28 Grudzień 2021 po co dublujesz tematy ?? raz o tym pisałeś i nie było odzewu . Jak myślisz że kilkakrotnie zdublujesz temat to będzie większa frekwencja ???. Dostałeś już odpowiedź a że Cię nie satysfakcjonuje to wal po telewizjach z pytaniami ,tu nie szkoła filmowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.