Wykop_Oderstelung Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Witam. Poszukuję wszelkiej pomocy przy budowie repliki armaty przeciw pancernej 3,7 cm PaK 35/36. poszukuję wszelkiej dokumentacji technicznej z wymiarami bądź elementów z możliwością z wymiarowania czy też nawet linki do stron z bardziej szczegółowymi informacjami. !!! ŻADNE UPROSZCZENIA CZY ZAPOŻYCZENIA Z NIESZCZĘSNEJ MUCHOBIJKI NIE WCHODZĄ W GRĘ !!! replika ta ma być jak najwierniejsza oryginałowi 1:1. Posiadam już kilka ogólnych wymiarów takich jak długość, wysokość, szerokość samej armaty czy ogólne wymiary płyt itp. zależy mi bardzo na wymiarach elementów takich jak np. siodło armaty, wymiary zawiasów, rozmieszczenie otworów, uchwytów etc. itd. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Mogę podrzucić foty amunicji (deko) do tej armaty, przyda się, czy niekoniecznie? Stan magazyn, nie wykopki. Wymiary mogę też dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wykop_Oderstelung Napisano 21 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2021 12 hours ago, Julekcezar napisał: Mogę podrzucić foty amunicji (deko) do tej armaty, przyda się, czy niekoniecznie? Stan magazyn, nie wykopki. Wymiary mogę też dać. Tak! Pewnie! wszystko co z nią związane też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.