Mesjasz Napisano 16 Sierpień 2021 Share Napisano 16 Sierpień 2021 witam proszę o identyfikację tego przedmiotu jest to jakaś plomba ale nie wiem dokładnie jaka na jednej stronie widnieje znak jak widać na zdjęciu a na drugiej widnieją napisy ale trudno rozszyfrować co pisze. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 17 Sierpień 2021 Share Napisano 17 Sierpień 2021 Obstawiam plombę solną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Sierpień 2021 Share Napisano 17 Sierpień 2021 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesjasz Napisano 17 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2021 sqr dzięki za identyfikację mam jeszcze jedną i wrzucę ja w najbliższym czasie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.