Wojttek Napisano 8 Luty 2021 Share Napisano 8 Luty 2021 Znalazłem wczoraj taką łopatkę nie jestem ekspertem w tym temacie.Więc jeśli znajdzie sie ktoś kto wie co to może być z jakiego państwa okresu byłbym wdzięczny W razie potrzeby doślę więcej zdjęć z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty 2021 Share Napisano 8 Luty 2021 No to doślij więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojttek Napisano 8 Luty 2021 Autor Share Napisano 8 Luty 2021 Dodam parę innych zdjęć żeby było się do czego odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojttek Napisano 8 Luty 2021 Autor Share Napisano 8 Luty 2021 Dodam parę innych zdjęć żeby było się do czego odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Wojttek
Znalazłem wczoraj taką łopatkę nie jestem ekspertem w tym temacie.Więc jeśli znajdzie sie ktoś kto wie co to może być z jakiego państwa okresu byłbym wdzięczny
W razie potrzeby doślę więcej zdjęć z góry dziękuję
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.