Yoshi45 Napisano 11 Styczeń 2021 Napisano 11 Styczeń 2021 Witam. Chciał bym się dowiedzieć czy jest gdzieś dostępna cewka nie standardowa do Garretta APEX? W Internecie nie mogę znalazł żadnych informacji na ten temat, ale na filmiku po rosyjsku na YouTube ktoś testuje dużą cewkę z napisem apex. Jeśli ktoś coś wie więcej na ten temat to proszę pisać. Pozdrawiam.
armando86 Napisano 16 Styczeń 2021 Napisano 16 Styczeń 2021 A ja pytanie z innej beczki. Jak Ci się chodzi z apexem ? Plusy? Minusy? Bo opini jak na lekarstwo o tym wykrywaczu
Yoshi45 Napisano 7 Luty 2021 Autor Napisano 7 Luty 2021 Powiem że fajnie się z nim chodzi bo jest dosyć lekki. Wcześniej miałem ace150 więc jestem zadowolony ze zmiany sprzętu. Chodzę z kolegą co ma questa x5 i jeśli chodzi o monety mamy porównywalne wyniki choć garrett dużo droższy. Ciekawe jak by się miał apex w porównaniu do vanquisha 540...
armando86 Napisano 7 Luty 2021 Napisano 7 Luty 2021 A jak multi częstotliwość? Ma podświetlenie? Co fo cewek wejdź np na ebay.pl wpisz cewka apex ja znalazłem trzy do tego modelu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.