Olk Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Mój przyjaciel poszukuje okopów w lesie Łąckim. Szukał na geo, samemu i jak się domyślacie nie znalazł. Więc poprosił mnie żebym ja też coś dla niego poszukam. Więc zwracam się do was. Może być zdjęcie z geo lub poprostu jakieś info.
Tyr Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 To nie okopy tylko leje po bombach. Mimo, że niby rozminowany i rozbrojony kilkakrotnie to nadal strach się szwędać. (52) "Zardzewiała śmierć" - bomby i niewybuchy z Lasu Łąckiego - YouTube
Olk Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 42 minuty temu, Tyr napisał: To nie okopy tylko leje po bombach. Mimo, że niby rozminowany i rozbrojony kilkakrotnie to nadal strach się szwędać. (52) "Zardzewiała śmierć" - bomby i niewybuchy z Lasu Łąckiego - YouTube Leji na geo widać bardzo dużo ale nie oto mi chodziło widać też dużo tak jakby ścieżek i może jedną z nich to właśnie okop?? A poza tym nieraz odwiedzałem las Łącki i widziałem że te leje można zauważyć nawet jak się jedzie autem. Prawdopodobnie jutro się do niego wybieram więc może prześle zdjęcia czegoś ciekawego
Olk Napisano 10 Styczeń 2021 Autor Napisano 10 Styczeń 2021 Wróciłem z lasu nogi mi nie urwało. I coś tam znalazłem. Widziałem albo okopy albo rów przeciwpancerny niestety zdjęć nie mam. Ale na geo to jest to
Tyr Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Na polach obok wychodziły gott mit unsy i nieśmiertelniki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.