IRA 1966 Napisano 9 Styczeń 2021 Share Napisano 9 Styczeń 2021 Kolejny "rzymek", którego nie mogę odnaleźć. Przejrzałem https://www.wildwinds.com/coins/ric/aurelian/i.html i niestety nie mogę trafić. Na rewersie ma dziwnie proste nogi. Może i tym razem uprzejmy "Barbapapa" pomoże. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRA 1966 Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2021 Faktycznie napis na awersie jest widoczny wyłącznie AVRELIANVS AVG. Na rewersie jest widoczny napis ORIENS AVG. Na tych fotkach chyba lepiej widać. Zatem nie ma możliwości, aby był tam napis IMP C AVRELIANVS AVG lub IMP AVRELIANVS AVG. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 27 Styczeń 2021 Share Napisano 27 Styczeń 2021 ric 135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.