poznający historię Napisano 27 Grudzień 2020 Napisano 27 Grudzień 2020 Dzień dobry! W 2007 roku użytkownik wojpo7 wrzucił tu do identyfikacji lufę, niestety bez odpowiedzi. Może teraz ktoś ją zidentyfikuje? Dodaję link, zaraz powklejam opis i zdjęcia, mam nadzieję, że autor się nie obrazi. Pozdrawiam!
poznający historię Napisano 27 Grudzień 2020 Autor Napisano 27 Grudzień 2020 Cytuję: "długość całkowita to ok 60 cm, średnica ok 17 cm (pewnie miało być 1,7 cm), średnica wlotu 7 mm."
poznający historię Napisano 27 Grudzień 2020 Autor Napisano 27 Grudzień 2020 Szkoda, pierwszy raz się zdarza, żeby nikt na tym forum nie wiedział
poznający historię Napisano 28 Grudzień 2020 Autor Napisano 28 Grudzień 2020 1 godzinę temu, EdzioEgzekutor napisał: Może Szkas 7.62 Wielkie dzięki, to to
EdzioEgzekutor Napisano 28 Grudzień 2020 Napisano 28 Grudzień 2020 3 godziny temu, poznający historię napisał: Wielkie dzięki, to to Cieszę się że mogłem pomóc
Pytanie
poznający historię
Dzień dobry!
W 2007 roku użytkownik wojpo7 wrzucił tu do identyfikacji lufę, niestety bez odpowiedzi. Może teraz ktoś ją zidentyfikuje? Dodaję link, zaraz powklejam opis i zdjęcia, mam nadzieję, że autor się nie obrazi.
Pozdrawiam!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.