su7791 Napisano 8 Październik 2020 Napisano 8 Październik 2020 Witam. Jak w tytule, kupiłem "niemiaszka". Dostałem go razem z dość nietypową pochwą. Czy ktoś może coś powiedzieć na jej temat ? Mowa o tej zardzewiałej. Pochwa pomalowana na czarno służy jak "podgląd". Totalny fals, czy też jakaś dziwna produkcja? Wydaje się bardzo niedopracowana... Brak oznaczeń ,zaczep do żaby zdecydowanie cieńszy. Na pochwie pod odpowiednim kątem widoczny, trochę dziwny kolor brązowy(?) Wydaje mi się dziwne, żeby komuś chciało się mordować i tworzyć kopię(wygląda na starą, no i są pęknięcia).
awe Napisano 9 Październik 2020 Napisano 9 Październik 2020 Może tam nauczył się tego fachu Wrócił i klepie u nas.
wz.69 Napisano 8 Październik 2020 Napisano 8 Październik 2020 Czesc to jest kopia. Kupilem taka sama tylko bez rdzy 7 lat lub 8 lat temu. Na Ebayu. Sprzedawca mial ich troche ponad 30 sztuk. Zobacz jaka jest roznica wagi bo to cienka i lekka pochwa.
awe Napisano 9 Październik 2020 Napisano 9 Październik 2020 Czołem. Kopia aż oczy bolą. Jest taki jeden kowal na Podkarpaciu co takie pochewki klepie, ten sam styl, tak samo postarzane. Pzdr Adrian.
Pytanie
su7791
Witam.
Jak w tytule, kupiłem "niemiaszka". Dostałem go razem z dość nietypową pochwą.
Czy ktoś może coś powiedzieć na jej temat ? Mowa o tej zardzewiałej. Pochwa pomalowana na czarno służy jak "podgląd".
Totalny fals, czy też jakaś dziwna produkcja? Wydaje się bardzo niedopracowana... Brak oznaczeń ,zaczep do żaby zdecydowanie cieńszy.
Na pochwie pod odpowiednim kątem widoczny, trochę dziwny kolor brązowy(?)
Wydaje mi się dziwne, żeby komuś chciało się mordować i tworzyć kopię(wygląda na starą, no i są pęknięcia).
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.