lukasz0093 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Witam, dwukrotnie miałem już deltę 4000 , dwa razy z braku czasu sprzedawałem je na znanym poratalu , wcześniej był jeszcze garret ace 250 . Aktualnie dysponuje większą ilością czasu , i ponownie chciałbym kupić jakiś wykrywacz na kolor , Deltę znam , jak na moje wymagania jest ok , ale widze że od ostatniego czasu gdy ich używałem wzrosły ceny nowych egzemplarzy . Zastanawiam się czy w kwocie 2000zł kupię coś lepszego od Delty z cewką DD ? Możecie coś polecić , nie koniecznie nowe może być używane . ps. Czy przez ostatnie kilka lat zmieniło się coś znacząco w kwestii chodzenia z wykrywaczem po polach i kopania monet itp ? Może ktoś w skrócie nakreślić jak wygląda sytuacja ? Można nie można? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Teraz, lukasz0093 napisał: Czy przez ostatnie kilka lat zmieniło się coś znacząco w kwestii chodzenia z wykrywaczem po polach i kopania monet itp ? Może ktoś w skrócie nakreślić jak wygląda sytuacja ? Można nie można? Chyba jesteś baaaardzo nie w temacie Jak masz mocne nerwy i ochotę na prawdopodobne starcie z wymiarem sprawiedliwości, to można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Cytat Czy przez ostatnie kilka lat zmieniło się coś znacząco w kwestii chodzenia z wykrywaczem po polach i kopania monet itp ? a no zmieniło się zmieniło się, z wykroczenia zrobili przestępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.