sanczopanczagt Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Witam. Jak w temacie , czy któryś z kolegów próbował szukać deusem na słonej plaży , jak również w wodzie ? Nie ma zbyt wiele info na ten temat ale udalo mi się znaleźć takie informacje że deus na slonej plaży masakrycznie traci zasięg? A w wodzie istnieje zagrożenie uszkodzenia cewki ? Aktualnie jestem w okolicach Dunkierki wiec teren ciekawy:-) Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 31 Maj 2020 Autor Share Napisano 31 Maj 2020 Oczywiście jestem świadomy że potrzebna jest antena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 14 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2020 Nikt nie próbował szukać z deusem w takich miejscach ? To forum niestety systematyczne umiera .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.