bialawy Napisano 29 Kwiecień 2020 Share Napisano 29 Kwiecień 2020 Witam Ostatnio wpadła mi w ręce taka oto kopułka Z pomocą kolegów określiłem że jest od ciężkiego sprzętu pancernego i podpasowałymi dwa pojazdy- ISU 152 (SU 152) oraz ewentualnie seria KV: 1/1S... Mam w związku z tym pytanie - czy te sprzęty miały różne wymiary tego elementu czy był stosowany zamiennie we wszystkich? Wymiary: srednica 26cm a wypukłość ok 11cm Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie informacje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 3 Maj 2020 Autor Share Napisano 3 Maj 2020 Nikt nic? Może ktoś ma jakieś info o tej konkretnej części? Czy w obu maszynach występowało to samo? Czy może czymś się różniły? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 16 Maj 2020 Share Napisano 16 Maj 2020 Jak KW to SU jak IS to ISU to dwie różne rodziny pojazdów dekle koła napędowego są różne. Nie podałeś średnicy . Na oko ani IS ani Kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 18 Maj 2020 Autor Share Napisano 18 Maj 2020 Podałem średnicę - 26cm Wypukłość - 11cm Skoro ani KW ani IS to co? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 17 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2020 Yoony no i od czego to może być? Pomożesz w ID? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 17 Sierpień 2020 Share Napisano 17 Sierpień 2020 To raczej ISU choć po prawdzie żadnej pewności nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.