Czlowieksniegu Napisano 16 Luty 2020 Share Napisano 16 Luty 2020 Ktoś widział/ma dostęp do pełnej-wiernej-tłumaczonej na nasz wersji? Omówień, dyskusji, itp, itd dość dużo, ale na pełny tekst nie mogę, niestety, trafić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Luty 2020 Autor Share Napisano 16 Luty 2020 Wiem- ale czy oba uzgodnione wersją są akuratne? Dwa- z tego co wiem, nie istnieje wersja z pewnymi w 100 % podpisami, a nazwisk przewija się sporo i co niektórych nie ma pewności, że brały w tym wszystkim udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Luty 2020 Autor Share Napisano 16 Luty 2020 Barbapapa- z pewną niezręcznością, ale ja nie piję alkoholu A bez względu na używki, nie znam języka tych, którzy widelców nie znali, aby sobie z załączników przetłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.