Panek0707 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Czy ktoś wie za co ja przyznawno jakąś historie tego odznaczenia proszę o linki chętnie poczytam dowiem się więcej na jej temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panek0707 Napisano 9 Październik 2019 Autor Share Napisano 9 Październik 2019 Barbapapa dla mnie to jesteś zero totalne dno a może się pomyliłem z tym zerem za dużo cię oszacowalem po prostu burak zrozum że to forum jest po to aby pomagać nie każdy jest alfa i omega żeby wszystko wiedział myślałem że to nie ta odznaka i się pomyliłem chcesz ze mną podyskutować w cztery oczy zapraszam do mnie bo za swoim telefonem i komputerem każdy jest mocny w gębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Nie myślałem że dożyję momentu w którym dresiarstwo opanuje to Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Dago- ja mam taką swoją teorię, która dotyczy nie tylko Forum, ale wszystkiego dookoła. Po prostu- suma inteligencji na Ziemi jest stała. Ale za to, w przerażającym tempie rośnie populacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.