Maksymilian Napisano 3 Sierpień 2019 Share Napisano 3 Sierpień 2019 Moneta wykonana z miedzi, na zdjęciach za wiele nie będzie widać ale na samej monecie też, na jednej stronie widać jakby ,,dłoń'' imitacja orła? i śmieszną jakby literkę A, moneta ma 12mm proszę o identyfikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Witam! Mam tą samą monete.Zaś wstawie foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 4 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2019 To świetnie nigdy wcześniej takiej samej nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Może to ta sama ,ale znalazłem ją z trzyma denarami Jagiellońskimi.Czyżby też fals z epoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 4 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2019 Może nie taka sama ale podobna twoja na 100% będzie falsem denarka jagiellońskiego ale moja? ja swoją znalazłem bez żadnych innych denarków więc nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.