Maksymilian Napisano 3 Sierpień 2019 Share Napisano 3 Sierpień 2019 Proszę o pomoc w identyfikacji tej monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 3 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2019 Tak tylko że ta ma krzyż w tarczy a tamta nie sam już nie wiem. ta nie jest czasem Konrada von jungingen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 4 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2019 Chodziło mi o ten na 1 zdjęciu ale to już nie ważne, ta nie jest taka sama jak tamta bo na tamtej jest napisane martin a tutaj w miejscu gdzie powinno być martin jest napisane chyba ,,ragn"" początku napisu nie jestem w stanie odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Jak dla mnie to będzie Michael Küchmeister https://www.google.com/search?q=Michael+Küchmeister+Schilling&client=firefox-b-d&channel=crow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGupPStunjAhURy6YKHdyPAosQ_AUIESgB&biw=1366&bih=623#imgrc=rFLuisVbX-PZYM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 4 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2019 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.